Yoga vakantie

DRIEDAAGSE YOGA VAKANTIE in DRENTHE
7 – 9 augustus 2020

Middenin een bos, aan de rand van een kristalhelder meer, ligt de Hof van Axen, een ideale plek voor een volmaakt relaxte yoga vakantie. Geniet van buiten zijn, rust, lekker eten en fijne yogalessen.
De mild-actieve les in de ochtend maakt je lichaam klaar voor een fijne vakantiedag. De Yin yogales in de namiddag brengt een diepe ontspanning. De lessen zijn afwisselend en geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers.
Na de les schuif je aan voor een heerlijke maaltijd. De Hof van Axen staat bekend om z’n biologische keuken met verse groente en kruiden uit eigen moestuin. Tussen de lessen door is er ruim de tijd om in het bos te wandelen of naar een dorpje in de buurt te fietsen. Je kunt zwemmen of kanoën op het meer, een boek lezen in de tuin of gewoon lekker niks doen.

De ware luxe van natuur en stilte

De driedaagse begint op vrijdag 7 augustus om 17 uur en eindigt zondag 9 augustus om 16 uur. Op vrijdag ben je vanaf 17 uur welkom. Na een gezamenlijke opening om 18 uur is er een heerlijke maaltijd en later op de avond een rustgevende Yin yoga les zodat je helemaal ontspannen de nacht in kunt gaan.
Op zaterdag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les. Om 17.30 is er weer een yin yogales. ’s Middags kun je fietsen, zwemmen of luieren.
Ook op zondag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les. Tot de lunch ben je vrij, daarna is er chi kung voor wie wil en om 15.30 uur sluiten we af met een meditatie.

Het weekend wordt georganiseerd door Anna Aalten en Mischa van Dullemen. Beiden geven al jarenlang met liefde en toewijding yogalessen die down-to-earth en voor iedereen toegankelijk zijn.

Prijzen:
Het weekend kost € 235,- Deze prijzen zijn inclusief 2 overnachtingen op een éénpersoonskamer (beddengoed en handdoek inbegrepen), 6 maaltijden (plus onbeperkt koffie, thee, fruit en lekkers tussendoor) en 4 yogalessen.
De accommodatie heeft een natuurlijke soberheid; met toilet en douche op de gang. Je kan er ook voor kiezen om in een hotel in de buurt te logeren. Dan betaal je voor de lessen en de maaltijden € 215,-

Je kunt je voor dit weekend aanmelden bij: info@bewegenmetaandacht.nl
Bel voor meer informatie 0624792691 (Mischa) of 0206921269 (Anna).